چند راه چاره ساده برای احیای زندگی

به گزارش وبلاگ ایران، برای همه ما لحظه هایی پیش می آید که احساس می کنیم وقتش رسیده تا در زندگی خود تغییرات مثبتی ایجاد کنیم. مثلا هنگام نو شدن سال، در روز تولدمان، پس از سرانجام یک دوره بیماری، لحظات سخت عاطفی یا کاری و خیلی لحظه های مشابه دیگر.

چند راه چاره ساده برای احیای زندگی

این جرقه ها معمولا آنی، هیجانی و زودگذر است. برای طولانی مدت کردن این تغییرات، باید عادت هایی ایجاد کنیم تا این عادت ها به مرور شروع به ساختن ما کند. اصلی وجود دارد به نام کمتر، بیشتر است. با به کارگیری این اصل، می توانیم با ایجاد تغییرات کوچک در زندگی روزمره، چیز های زیادی را به دست آوریم. اگر می خواهید شروع به بهبود کیفیت زندگی خود کنید، هر چقدر هم که سخت باشد، احتیاج دارید که یک روز تغییر را شروع کنید. با قدم های کوچک، اما معنی دار شروع کنید که می توانید هر روز آن را دنبال کنید. این تنظیمات کوچک در ایجاد مطلعی و اعتمادبه نفس بسیار سودمند خواهد بود. در اینجا چهار راه چاره ارائه شده که می توانید در زندگی روزمره خود پیاده کنید. این راه چاره ها به شما یاری می نمایند فکر خود را باز کنید، استرس را رها نموده و چیز های خوب زندگی را به خود یادآوری کنید. با کمی تمرین، متوجه خواهید شد که چگونه این تغییرات کوچک منجر به یک زندگی ساده تر، بهتر و معنادارتر می گردد:

روز خود را ساده کنید

روز خود را با مشخص اهداف روزانه و مشخص اولویت ها شروع کنید. چه چیزی مهم تر است و چه چیزی را می توان به تعویق انداخت؟ بسیاری از ما تمایل داریم بیش از حد متعهد شویم که به نوبه خود باعث می گردد احساس خستگی و گاهی اوقات رنجش کنیم. با مرور دقیق اهداف روزانه، فرصتی خواهید داشت که روز های خود را ساده کنید. این به شما یاری می نماید احساس سرزندگی بیشتری داشته باشید و بعلاوه فرصتی برای کاهش سرعت و اهمیت دادن به چیز های مهم در زندگی خواهید داشت. خیلی زود متوجه می شوید که با کنارزدن بعضی کار های غیر ضروری، وزنی از روی شانه های شما برداشته شده است. این منجر به کیفیت زندگی می گردد که می توانید کاملا از آن لذت ببرید و آنچه شما را خرسند می نماید، به کار های روزانه خود اضافه کنید.

خوب بخوابید و ورزش کنید

زمانی که خسته ایم، کارکردن مغز و بدن سخت است. برای کیفیت زندگی بهتر، به خواب بهتری احتیاج دارید. احساس تان پس از بیدارشدن، دقیقا به شما می گوید که به چه اندازه خواب بیشتر یا کمتر احتیاج دارید. اگر احساس شادابی نمی کنید، احتمالا باید بیشتر بخوابید. اگر احساس تنبلی می کنید، به این معنی است که باید تعداد ساعات خواب خود را کاهش دهید. به همین علت لازم است که از سلامت جسمی و روانی خود با خواب بهتر و انجام ورزش مناسب روزانه مراقبت کنید. برای ورزش روزانه، احتیاجی به باشگاه رفتن نیست. انجام مستمر چند حرکت کششی و هوازی ساده پس از بیدارشدن، تاثیرات شگرفی بر زندگی تان می گذارد، سبب ایجاد روحیه مثبت و حتی صبر بیشتری می گردد و یاری می نماید در هر جنبه ای از زندگی عملکرد بهتری داشته باشید.

تغذیه مناسب در اولویت

غذا سوخت بدن بوده و تغذیه خوب یکی از کلید های زندگی بهتر و باکیفیت است. با مصرف یک رژیم غذایی مناسب سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی می توانید سلامت خود را بهبود ببخشید. چنین رژیم مغذی ای سلامت شما را بهتر می نماید. این تندرستی باعث می گردد پرانرژی تر شوید و در طول روز احساس مثبت بیشتری داشته باشید. یک رژیم غذایی سالم برای سلامت روان شما نیز مفید است. کنترل آنچه می خوریم، خصوصا در لحظات سخت زندگی مهم تر است. برای مثال زمانی که عصبانی هستید، ممکن است در پی تنقلات ناسالم بروید یا لحظات غمگین خود را با انواع مواد غذایی آماده و فست فود ها التیام بخشید. این رفتار ها نه تن ها حالتان را بهتر نمی نماید، بلکه صدمات جبران ناپذیری به بدن تان وارد می آورد.

افکار خود را کنترل کنید

احساسات و عواطف بخشی از انسان بودن است. پس از همه آن ها استقبال کنید. آن ها چیز هایی را در خصوص خودتان به شما می گوید که ممکن است متوجه آن ها نشده باشید. هر چه بیشتر از افکار خود مطلع باشید، کنترل بیشتری بر زندگی خواهید داشت. بگذار بیاید و برود. انکار احساسات منفی راه درستی برای مقابله با آن ها نیست. هرچه بیشتر آن ها را نادیده بگیرید، رسیدگی به آن ها در آینده سخت تر می گردد. به یاد داشته باشید که برترین راه برای مقابله با احساسات منفی این است که آن ها را بپذیرید، روی آن ها کار نموده و آن ها را رها کنید. کنترل افکار احتیاج به زمان و کوشش دارد. آن ها را یادداشت و آنالیز کنید. زمانی که احساس خستگی یا اضطراب می کنید، چند نفس عمیق بکشید.

منبع: روزنامه جام جم

منبع: فرارو

به "چند راه چاره ساده برای احیای زندگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چند راه چاره ساده برای احیای زندگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید