طرز تهیه کوفته کباب اصیل یزدی
به گزارش وبلاگ ایران، این یک غذای اصیل یزدیه که خیلیم خوشمزه است. پیشنهاد میدم امتحانش کنید.
مواد لازم
برنج 2 پیمانه
آرد نخود 1 پیمانه
گوشت چرخ نموده 200 گرم
پیاز 3 عدد
تخم مرغ 1 عدد
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
برنج را به مدت3-4ساعت خیس کنید.
سپس با گوشت چرخ نموده، آرد نخود، تخم مرغ، دو پیاز رنده شده و نمک مخلوط کنید و یه ساعت داخل یخچال بگذارید.
مواد رو مانند کتلت دونه دونه سرخ کنید و بعد کف یک قابلمه عظیم بچیندشون.
یدونه پیاز کوچیک رو سرخ نموده، رب گوجه رو بهش اضافه کنید و تفتش بدید. این مواد رو به همراه آب روی کوفته کباب بریزید. (مقدار آب باید جوری باشه که با ردیف رویی کوفته کبابا مماس بشه.)
بعد از اینکه جوش اومد، حرارتو کم میکنیم البته جوری که کمی قل بخوره و اجازه بدید تا آبش تموم بشه. میتونید بعد از اینکه یکم قل خورد آبشو بچشید و اگه دوست دارید کمی نمک اضافه کنید.
سایر نکات
1-مواد نه باید خیلی سفت باشه نه خیلی شل؛ تقریبا مثل مایه کتلت. اگه شل بود یکم ارد نخود اضافه میکنیم. اگه سفت بود دستمونو خیس میکنیم چند بار و مواد ورز میدیم تا حدود یک قاشق غذاخوری آب قاطی مواد بشه.
2-سعی کنید قابلمه ای بردارید که بعد از چیندن کوفته کباب ها داخل اون، بیشتر از دو ردیف نشه.
3-در اصل این غذای یزدی به جای رب با سرکه و شیره درست میشده (ولی امروزه با رب هم درست میکنن)، به این صورت که به جای پیاز داغ و رب گوجه، نعنا داغ (یه ق غ خ زردچوبه و سه تا ق غ خ نعنا) رو به همراه یه لیوان سرکه، نصفی لیوان شکر و آب می ریزیم روی کوفته کباب هایی که از قبل داخل قابلمه چیدیم. اگه غذای ترش و شیرین میپسندین این مدلیش را هم امتحان کنید.
منبع: گردشبان