طرز تهیه پنیر برشته، صبحانه خوشمزه گیلانی

به گزارش وبلاگ ایران، پنیر برشته یا وورشته یکی از آن غذا های خوشمزه و سنتی گیلانی است که بیشتر بچه ها و بزرگسالان از خوردن آن استقبال می نمایند. وجود تخم مرغ در این غذا باعث شده است که به یک وعده غذایی کامل تبدیل گردد.

طرز تهیه پنیر برشته، صبحانه خوشمزه گیلانی

پنیر برشته یا املت شمالی که مردم خطه شمال در گویش محلی خود به آن پنیر وروشون می گویند، یک غذای خوشمزه است که با هر نوع پنیری که دوست دارید می توانید آن را درست کنید. این موضوع باعث می گردد که این غذا طعم های مختلف بی نظیری داشته و با هر ذائقه ای سازگار باشد. اگر دوست دارید با این غذای اصلی و خوشمزه آشنا شوید با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پنیر برشته

خوشبختانه این غذای محلی خوشمزه مواد اولیه خاص زیادی ندارد و مواد لازم آن را در هر خانه ای می توان پیدا کرد؛ خیلی هم زود آماده می گردد. این موضوع پنیر برشته را به یکی از کاربردی ترین غذا ها برای افرادی که زمان زیادی برای پخت غذا ندارند، تبدیل نموده است. مواد لازم در جدول زیر برای شما توضیح داده شده است و شما می توانید میزان آن را با حفظ تناسب کم یا زیاد کنید.

مواد لازم

پنیر فتا

500 گرم

تخم مرغ پنج عدد

روغن به میزان لازم

شوید خشک یک قاشق غذاخوری

سیر دو حبه

زردچوبه، نمک، فلفل سیاه به میزان لازم

چند نکته:

شما می توانید از دیگر پنیر های موجود در بازار مانند پنیر لیقوان و... بهره ببرید.

اگرچه شوید و سیر قابل حذف شدن از این غذا هستند، اما پیشنهاد می کنیم که آن را حذف نکنید، زیرا طعم بی نظیر و اصیل این غذا مدیون وجود سیر و سبزیجات موجود در آن است.

طرز تهیه پنیر برشته

دستور تهیه این املت پنیری سنتی بسیار ساده و راحت بوده و در مدت ده تا پانزده دقیقه برای سرو کردن آماده می گردد. مراحل زیر را به دقت دنبال کنید:

تابه ای مناسب را بر روی حرارت قرار دهید. میزانی زردچوبه به آن اضافه کنید و منتظر شوید تا روغن داغ شده و رنگ زردچوبه را به خود بگیرد.

پنیر ها را به تکه های کوچک تبدیل نموده و در داخل تابه بریزید تا کمی آب شوند.

در حین آب شدن پنیر، سیر رنده شده را به آن اضافه کنید تا کمی در روغن و پنیر آب شده، تفت بخورد.

تخم مرغ ها را در ظرفی دیگر شکسته و کاملا بهم بزنید تا یکدست شوند. سپس شوید خشک شده را به آن اضافه نموده و مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید.

مخلوط تخم مرغ و شوید را به تابه اضافه نموده و آن را با پنیر و سیر هم بزنید.

نمک و فلفل را به میزان لازم به مواد داخل تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا غذا برای چند دقیقه بر روی حرارت پخته گردد.

پنیر برشته یا املت پنیری شما آماده است. می توانید آن را با برنج کته یا نان سرو نموده و نوش جان کنید.

چند نکته:

در صورت تمایل می توانید به جای روغن از کره بهره ببرید تا طعم محلی و خوشمزه تری بگیرد. تنها به یاد داشته باشید که برای نسوختن کره در تابه، باید چند قطره روغن در تابه بریزید تا کره به راحتی آب گردد.

در هنگام سرخ کردن پنیر، حرارت تابه را در حد ملایم نگه دارید تا پنیر ها نسوزند و طعم بدی به خود نگیرند.

اگرچه پنیر برشته یک وعده غذای کامل است، اما شمالی ها از این غذا به عنوان مزه در کنار غذا هایی مانند باقلا قاتوق و خورشت ترش واش استفاده می نمایند.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه پنیر برشته، صبحانه خوشمزه گیلانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنیر برشته، صبحانه خوشمزه گیلانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید