طرز تهیه نوستالژی ترین شام شب عید
به گزارش وبلاگ ایران، قدیمی ها اعتقاد داشتند که رشته نمادی از زندگی است و خوردن این غذا در همان ابتدای سال تازه باعث می گردد تا سر رشته کار ها دستشان آمده و به موفقیت های بزرگی دست پیدا نمایند.
رشته پلو یکی از غذا های سنتی و پرطرفدار ایرانی است که معمولا به مناسبت عید نوروز تهیه می گردد.
قدیمی ها اعتقاد داشتند که رشته نمادی از زندگی است و خوردن این غذا در همان ابتدای سال تازه باعث می گردد تا سر رشته کار ها دستشان آمده و به موفقیت های بزرگی دست پیدا نمایند.
تهیه رشته پلو ساده است و به مواد اولیه زیادی احتیاج ندارد. در این آموزش آشپزی قصد داریم طرز تهیه رشته پلو خوشمزه را به شکل ساده به شما شرح دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
برنج دو پیمانه
رشته پلو قهوه ای رنگ 100 تا 150 گرم
عدس یک پیمانه
کره حیوانی 50 گرم
فیله مرغ 300 تا 500 گرم
زعفران آب شده سه قاشق غذاخوری
دارچین سه قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
کشمش پلویی و خرما نصف پیمانه
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
رشته پلو
طرز تهیه رشته پلو با عدس
مرحله 1
ابتدا برنج را شسته و به مدت چندین ساعت در آب و نمک خیس کنید. عدس را نیز برای چندین ساعت خیس نموده تا راحت تر پخته گردد. کشمش ها را نیز خیس نموده و هسته خرما را جدا می کنیم.
مرحله 2
ابتدا پیاز را پوست کنده و شسته و به شکل نگینی خرد می کنیم. فیله های مرغ را نیز به شکل نواری خرد نموده و آماده می کنیم. در یک ماهیتابه پیاز ها را سرخ می کنیم. در یک ماهیتابه جداگانه نیز فیله ها سرخ نموده و با نمک و فلفل و زردچوبه آن ها را مزه دار می کنیم. پس از اینکه فیله به خوبی سرخ شد، پیاز و کشمش و خرما را به آن ها اضافه نموده و به خوبی تفت می دهیم.
مرحله 3
یک قابلمه را تا نیمه از آب پر نموده و بر روی شعله گاز قرار می دهیم. پس از اینکه آب به جوش آمد، آب برنجی که از قبل خیس نموده بودیم را دور ریخته و برنج را در داخل قابلمه می ریزیم. حدود 10 دقیقه صبر می کنیم تا برنج کمی نرم گردد. سپس رشته پلویی و عدس را هم داخل آب برنج می ریزیم تا با هم مخلوط شده و پخته شوند. توجه کنید که رشته ها بسیار سریع نرم می شوند و به زمانی که رشته ها را در داخل آب برنج می ریزید، توجه کنید.
مرحله 4
پس از اینکه نرم شدند، برنج را آبکش می کنیم. اکنون در ظرفی که می خواهیم برنج پخته گردد، کمی روغن ریخته و برای ته دیگ آن می توانید سیب زمینی یا نان و یا هر ته دیگی که مطابق با سلیقه تان است، قرار دهید. سپس با کفگیر برنج ها را در داخل قابلمه می ریزیم. بین برنج ها دارچین ریخته و روی شعله گاز قرار می دهیم تا دم بکشد.
مرحله 5
وقتی برنج دم کشید، کمی از برنج را با زعفران ترکیب نموده و روی ظرف برنج می ریزیم. سپس روی آن را مرغ و کشمش و خرما می ریزیم. اکنون رشته پلو آماده شده است.
رشته پلو یکی از غذای سنتی و لذیذ ایرانیان است که معمولا در ایام عید نوروز تهیه می گردد. رشته پلو را با گوشت گوسفندی یا مرغ می توانید تهیه کنید. در این دستور پخت ما طرز تهیه این غذا با مرغ را به شما آموزش دادیم. امیدوارم که از این طرز تهیه لذت برده باشید و حتما این غذا را برای خود و اعضاء خانواده تان تهیه کنید.
منبع: بهترین ها
منبع: فرادید