با نان پیتزا و انواع آن بیشتر آشنا شوید

به گزارش وبلاگ ایران، آن هایی که با درست کردن پیتزا سر و کار دارند خوب می دانند که این محبوب ترین غذای جهان چه تاریخچه طولانی و مفصلی پشت سر دارد. همیشه حدس هایی درباره این که چه کسی اولین پیتزا را درست کرد وجود داشته است اما براساس یک اجماع کلی پیدایش آن به سده هجدم در ناپل ایتالیا برمی شود. از همان دوران آشپزها به زعم خود تغییراتی در آن ایجاد نموده و چیزهای جالب و جدیدی به پیتزای دوست داشتنی اضافه کردند. خواه پیتزایی به سبک بشقاب گود ِ شیکاگو باشد یا پیتزای دراز و مسطح کالیفرنیایی با کالاماری و سس پستو. این غذای محبوب در طول زمان دستخوش تغییرات زیادی در طعم و شکل خود شده و از آنچه در ابتدا بوده فاصله گرفته است، به ویژه وقتی نوبت به نان پیتزا می رسد!

با نان پیتزا و انواع آن بیشتر آشنا شوید

نان پیتزا به عنوان پایه پیتزا و بسته به رسپی مورد استفاده همیشه این قابلیت را داشته که با نوآوری آشپزها ماهیت یک پیتزا را تعیین کند. نان پیتزا نه تنها به تعیین کردن طعم، بافت، ضخامت و انتخاب موادی که روی آن قرار می گیرند یاری می نماید بلکه در فرایند تهیه آن روی نحوه سرو و ظاهر پیتزا نیز تاثیر می گذارد. تجربه درست کردن خمیرهای مختلف برای ایجاد مجذوب کنندهیت و تنوع بیشتر در منو برای رستوران داران یک روش خوب برای جلب مشتری است.

اگر می خواهید بدانید برترین نان پیتزا برای شما کدام است، ما در این مطلب نگاه مختصری داریم به چند نوع از برترین نان های پیتزا در دنیا.

انواع نان پیتزا را بشناسیم

نان نازک

پیتزا ناپولی

همانطور که پیش تر گفتیم پیتزای ناپولی به عنوان پیتزای اصیل ایتالیایی شناخته شده است. ویژگی پیتزای ناپولی بافت ترد و نازک آن است و برای این که واقعا یک پیتزای ناپولی اصیل باشد باید در تهیه آن نکات ریزی رعایت گردد. پیتزای ناپولی باید در تنور هیزمی گنبدشکل درست گردد. خمیر آن حتما باید با دست باز گردد، نه به یاری ابزار و ضخامت خمیر نباید بیشتر از 35 سانتی متر در اطراف و بیش از یک سوم سانتی متر در مرکز باشد. پیتزای ناپولی کلاسیک حاوی سس مارینارا و مارگاریتا می گردد و طعم، رایحه و بافت خود را از تنور هیزمی می گیرد. به این ترتیب می توان اصیل ترین و برترین نان پیتزای ناپولی را تهیه کرد.

پیتزا نیویورک

پیتزای نیویورکی معمولا به شکل یک برش بزرگ با لبه های پهن است و از سده 1900 تا کنون یک سبک تجاری پیتزا در شمال شرق آمریکا بوده است. لبه های نان پیتزای نیویورکی تردی ملایم و بیشتر نرم و انعطاف پذیر است، آنقدر که می توانید برش بزرگ آن را از وسط تا کنید. نان پیتزای نیویورکی طعم و بافت منحصر به فرد خود را از گلوتن بسیار زیاد آرد و مواد معدنی موجود در آب شهر نیویورک می گیرد. جالب است بدانید که بعضی از رستوران ها در شهرهای دیگر، برای تهیه این پیتزا آب شهر نیویورک را وارد می نمایند.

پیتزا سنت لوئیز

ویژگی شاخص پیتزای سنت لوئیز نان نازک، ور نیامده و کراکر مانندی دارد و تکه های آن به شکل مربع یا مستطیل بریده می شوند. به این نوع بریدن، برش مهمانی می گویند و در پیتزافروشی های غربی و مرکزی آمریکا در جمع های محبت آمیز و خانوادگی هواداران زیادی دارد.

نان تخت

در یکی دو دهه گذشته نان تخت و یکدست محبوبیت زیادی پیدا نموده است چرا که افراد نسبت به سلامت خود و چیزی که می خورند حساسیت بیشتری پیدا نموده اند. نان نازک تر و تردتر برای پیش غذا و پیتزاهای یک نفره مناسب است زیرا به مقدار نان های دیگر سیرنماینده نیست و مشتریانی که نگران رژیم غذایی خود هستند حس عذاب وجدان کم تری تجربه می نمایند. ظاهر هنرمندانه این نان صاف و ترد آن را تبدیل به گزینه مجذوب کننده برای گوشت چرخ نموده و موادی مثل اسفناج و سس بالزامیک نموده است.

نان ضخیم

پن پیتزا (پیتزای تابه ای سنتی)

پیتزای تابه ای سنتی یا همان پن پیتزا نه نازکی و ترد است نه در دسته پیتزاهای ضخیم جا می گیرد. این پیتزا ضخامتی میانه دارد و از این رو محبوب اغلب افراد است. این سبک از نان پیتزا به وسیله کمپانی پیتزا هات رواج پیدا کرد و به طعم کره ای، سرخ شده در تابه و مغز پر و نرم آن معروف است. برای روی این نوع نان می گردد از مواد و طعم های متنوعی استفاده کرد.

پیتزا دیپ دیش

پیتزای دیپ دیش که به پیتزای سبک شیکاگو معروف است، لبه های بلندی دارد که باعث می گردد داخل آن مقادیر زیادی از مواد داخل پیتزا به علاوه پنیر و سس جا بگیرد. لبه نان این پیتزا گاهی تا 5 سانتی متر ارتفاع دارد. نان پیتزای دیپ دیش در یک تابه گود و چرب پخته می گردد و حالتی سوخاری دارد. این نان معمولا که حاوی آرد ذرت، آرد سمولینا یا گاهی رنگ خوراکی است رنگی زرد و بافت و طعمی منحصر به فرد دارد.

پیتزا سیسیلی

پیتزای سیسیلی تفاوت زیادی با نان نازک و ترد ناپل دارد و به نان ضخیم و چهارگوش اش معروفیت دارد، ضخامتی که اغلب به 2/5 سانتی متر می رسد. مهاجران ایتالیایی از سیسیلی دستور پخت این پیتزا را با خود به آمریکا آوردند و این پیتزا امروزه در منطقه ها ایتالیایی آمریکایی نشین مثل بوستون و نیوجرزی محبوبیت زیادی دارد.

فوکاچیا

برخلاف نان های تردی که تا الان نام بردیم، فوکاچیا هیچ سس پوشاننده ای ندارد. نان ضخیم و خمیر مانند آن که قبل از پخت خوب با روغن زیتون و سپس با پنیر، سبزیجات و ادویه جات پوشانده می گردد بافتی براق به آن می دهد. این پیتزا می تواند یک مکمل خوب برای سفره و یک پیش غذای ساده و خوشمزه باشد.

منبع: کتاب کاله

به "با نان پیتزا و انواع آن بیشتر آشنا شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با نان پیتزا و انواع آن بیشتر آشنا شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید