روش جدیدی برای تشخیص شیر خالص از شیر تقلبی

به گزارش وبلاگ ایران، شیرهای تجاری معمولاً از ترکیب آب، چربی، پروتئین، لاکتوز، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می شوند اما گاهی متقلبان موادی مانند صابون، اوره، پراکسیدهیدروژن، نمک، سدیم، کربنات و نشاسته را به آن اضافه کنند تا سود بیشتری کسب کنند.

روش جدیدی برای تشخیص شیر خالص از شیر تقلبی

هندی ها دستگاهی ساخته اند که امکان تشخیص اضافه شدن هرگونه مادۀ اضافی و تقلبی در شیرهای خوراکی را دارد و مانع سودجویی متقلبان می گردد.

به گزارش برنا، هندی ها ابزار مالی نوی را توسعه دادند که امکان تشخیص آسان شیرهای تقلبی از اصل را دارد، استفاده از این روش خلاقانه سبب می گردد تا برخلاف روش های آزمایشگاهی مرسوم، فقط طی سی ثانیه تقلبی یا اصل بودن یک بطری شیر معین گردد.

شیرهای تجاری معمولاً از ترکیب آب، چربی، پروتئین، لاکتوز، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می شوند اما گاهی متقلبان موادی مانند صابون، اوره، پراکسیدهیدروژن، نمک، سدیم، کربنات و نشاسته را به آن اضافه کنند تا سود بیشتری کسب کنند.

اضافه کردن این مواد احتمال ایجاد مسائل بهداشتی برای انسان را به شدت افزایش می دهد.

دستگاه میکروسیال نو هندی ها با یک روکش در بالا و پایین خود دارد، مایعات مورد آزمایش مانند شیر نیز در قسمت میانی دستگاه با سرعت ثابت حرکت می کنند تا آزمایش های لازم روی آن ها انجام گردد.

این دستگاه صرفاً برابر مواد نقلبی مخلوط شده در شیرها به وسیله افراد سودجو از خود واکنش نشان می دهد و امکان تشخیص تمام مواد تقلبی موجود در نمونه های شیر آزمایشی را دارد.

منبع: عصر ایران

به "روش جدیدی برای تشخیص شیر خالص از شیر تقلبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش جدیدی برای تشخیص شیر خالص از شیر تقلبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید