تنقلات خوشمزه با طعم جلبک دریایی

به گزارش وبلاگ ایران، در حالی که مصرف کنندگان به طور فزاینده ای خواهان تنقلات هستند، ادعا های فراوری کنندگان میان وعده سالم به طور تصاعدی افزایش می یابد

تنقلات خوشمزه با طعم جلبک دریایی

هاربیندر مان، معاون بازاریابی و نظارت تجاری، هیئت بادام کالیفرنیا گفت: در بسیاری از بازار های اروپایی، نگرانی های اصلی مصرف نمایندگان در مورد سلامت محصولات منجر به افزایش ارائه برای تنقلات سالم و پایدار شده است که به تنقلات گیاهی اجازه می دهد تا خود را به یک جریان اصلی تبدیل نمایند.

در واقع، طبق آخرین گزارش محصول نو دنیای، درخواست های مصرف نمایندگان نسبت به سال گذشته از٪ 6.7 به ٪11 رسیده است.

جانین زیپل، مدیر بازاریابی استراتژیک نانوایی، اسنک و قنادی برای اروپا، خاورمیانه و آفریقا (EMEA) در Ingredion گفت: این منطقه بزرگترین بازار اسنک در سطح دنیا است و پیش بینی می گردد که رشد سالانه بین سال های 2021 تا 2026 حدود 5 درصد باشد.

بنابراین، 57 درصد از مصرف نمایندگان در حال حاضر وعده های غذایی سنتی را کنار می گذارند و به جای آن، در طول روز میان وعده ها را انتخاب می نمایند.

دکتر Antony J.I.X، معاون نوآوری در مواد اولیه غذای اولام (ofi) گفت: در حالی که مصرف نمایندگان در پی لذت، ماجراجویی، طعم و بعلاوه در پی تنقلاتی هستند که از سلامت و سبک زندگی فعال آن ها حمایت کند.

از آن جایی که مصرف نمایندگان در پی مواد طبیعی تر و سالم تر در میان وعده های خود هستند، فراورینمایندگان راه های نوی برای جایگزینی مواد سنتی با جایگزین های با کیفیت، بدون حذف طعم خوشمزه، بافت یا تغذیه هستند. به عنوان مثال یکی از راه ها افزودن طعم جلبک دریایی به میان وعده ها و اسنک ها است.

ناگل شرح می دهد که فراورینمایندگان باید از قبل در پی بهینه سازی کیفیت غذایی محصولات خود باشند.

چالش نهایی فرمولاسیون برای فراورینمایندگان این است که برای حمایت از اهمیت روزافزون حمایت از یک سبک زندگی سالم، میان وعده های سالم و در عین حال خوشمزه فراوری نمایند. با این حال، هرگز مهمتر از این نبوده است که یک تعادل سالم و لذت بخش را بدون به خطر انداختن طعم و بافت ایجاد نمایند.

پیغام های بهداشتی روی بسته به طور کلی اکنون یک اولویت کلیدی برای فراوری نمایندگان است.

ناگل معتقد است یک دغدغه مهم، کاهش محتوای نمک و چربی در عین حفظ طعم عالی است.

یک سوم از مصرف نمایندگان موافق هستند که ترکیب های طعم جالب یا عجیب و غریب بر تصمیم گیری های خرید آن ها تاثیر می گذارد.

به عنوان مثال، فلفل قرمز و شکلات با هم ترکیب می شوند تا خوراکی شیرین و تند درست نمایند. سال گذشته، ماشاپ طعم به عنوان اولین ده گرایش طعم برتر Innova Market Insights برای سال 2021 ظاهر شد.

به گفته این محقق بازار، نوآوری طعم ترکیبی به طور فزاینده ای برای ارائه تجربیات حسی نو استفاده می گردد؛ زیرا مصرف نمایندگان به تدریج برای تست های نو ماجراجوتر می شوند.

منبع: سایت فود اینگریدینت

وبلاگ ایران علمی پزشکی کلینیک

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "تنقلات خوشمزه با طعم جلبک دریایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تنقلات خوشمزه با طعم جلبک دریایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید